Voorstellen

Mijn naam is Lieneke Elzing, ik ben geboren en grotendeels getogen in Schoonebeek, samen met mijn partner hebben we twee prachtige kinderen, al zolang ik me kan herinneren heb ik een grote interesse in andere mensen en wat hen beweegt.

Na de opleiding Sociaal Pedagogisch werk, wilde ik graag mensen ondersteunen en helpen daar waar nodig. Een logische keuze voor mij was de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening. Al tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met het coachen. Het enthousiasme voor het coachen is niet meer weggegaan. Mensen inspireren, naar zichzelf laten kijken, persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van inzicht. Opzoek naar de antwoorden die werken voor jou, niet door middel van advies of sturing, maar puur door aan te sluiten, te spiegelen en samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen. De keuze om de register opleiding coach practitioner te gaan volgen, was voor mij snel gemaakt.

Voor wie

Als jonge moeder of moeder van oudere kinderen kom je voor allerlei situaties te staan. Balans aanbrengen in je leven, opvoedingsvraagstukkenmeningen van anderen, een veranderende werksituatie, maar ook de relatie met je partner kan onder druk komen te staan.

Waar sta jij nu, wat vind jij belangrijk en hoe zorg je ervoor dat jij de dingen doet waar je energie en inspiratie van krijgt? Meer rust, door inzicht een andere kijk op jouw situatie!

Die rust bij jou, zorgt vaak voor rust op allerlei leefgebieden. 

Hoe

Wat mij kenmerkt als persoon, is empathie, rust, analytisch vermogen en motiverend.

Ik maak gebruik van de oplossingsgerichte methode en de positieve psychologie. Daarnaast zijn er vanuit de oplossingsgerichte methode vele technieken die kunnen leiden tot inzicht.

 

'' Lieneke liet mijzelf ontdekken hoe ik bepaalde zaken aan moest pakken, zonder daar in te sturen. Ik heb mijzelf weer teruggevonden, eigenwijze Coaching was de beste keuze die ik kon maken''